Ben je er over na aan het denken om een nieuwe woning te kopen? In dat geval kan het slim zijn om wat hulp in te schakelen. Daar ven je natuurlijk al mee begonnen door het lezen van de informatie op onze website. Naast verbouwen is verhuizen de volgende optie. Als je je niet meer optimaal voelt in je huidige woning is het wellicht tijd om je huis te verkopen. Je huis verkopen doe je natuurlijk met de hulp van een makelaar!

Wat-is-mijn-huis-waard

Je woning snel verkopen

Wat is mijn huis waard? Die vraag zien we regelmatig voorbij komen. Het is echter niet altijd mogelijk om een exacte waarde van te geven. Zelfs niet als je alle informatie die je kan vinden in een soort van formule doet. Zelfs als je meerdere makelaar langs laat komen kan het erg lastig zijn.

Geen zorgen

Als je gebruik maakt van de hulp van een makelaar bij een woning verkoop dan ben je er zeker van dat je er niet te veel tijd aan kwijt bent. Naast tijd kan je ook een hoop kosten besparen. Neem bijvoorbeeld de onderhandeling. Als je hier een makelaar voor inschakelt dan is de kans groot dat je die investering in één klap terug verdiend. Een makelaar kost in de regel een paar duizend euro’s. Maar als je de prijzen van woningen ziet dan kan je daar eenvoudig op besparen.

Ook voor advies

Steeds meer mensen kiezen er voor om zelf hun woning te verkopen. Hoewel wij dan minder werk hebben als makelaar denken we er niet zo over. Het werk verschuift namelijk steeds meer naar een adviserende functie. Als makelaar kan je ons daarom ook alleen inschakelen als je wat advies wil. Ook hulp bij slechts een deel van de verkoop van je woning is mogelijk. Wacht niet langer en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!