Logo-Schouten-Hoveniers

Ben je op zoek naar een goed hoveniersbedrijf in de buurt van Nijmegen? Dan raad ik je aan om de website bekijken van Schouten Hoveniers. Dit is namelijk een erg goed hoveniers bedrijf die gevestigd is in Lent. 

Een erg goede website met veel aantrekkelijke afbeeldingen 

Als je op de website bekijken link hierboven klikt zul je door worden verwezen naar de website van Schouten Hoveniers. Je zult dan terecht komen op een erg goede en vooral zeer overzichtelijke website die veel informatie bevat. Op de website is zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en engelenrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het hoveniersbedrijf jouw persoonlijke wensen erg belangrijk vindt. Ook zijn er een aantal zeer aantrekkelijke afbeeldingen op de website van het bedrijf te vinden die mij persoonlijk super erg aansprak. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

tuinonderhoud

Zeer tevreden over het uitgebreide kennismakingsgesprek

Toen ik contact met het hoveniersbedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. Ik kon ook al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben het uitgebreid over mijn wensen had. Na het gesprek besloot ik om dit bedrijf in te huren voor het renoveren van mijn achtertuin. Mijn achtertuin is inmiddels opgeknapt en ik ben super tevreden met het resultaat dat Schouten Hoveniers heeft opgeleverd.