Afgelopen weekend hebben wij een kijkje genomen bij het openatelier van Aly Grellings, een kunstenares. Zij maakt de mooist dingen zoals, tekeningen, beeldhouwwerken, muurschilderingen, fotoseries, schilderijen en grafiek. Onze voorkeur gaat uit naar beeldhouwwerken, vooral omdat wij hier al een tijd naar op zoek zijn. Wij hebben een zeer grote tuin en het leek ons leuk om hier een beeld in te plaatsen. Meerdere galerijen hebben wij al bezocht, maar daar zat niets voor ons tussen. 

Afgelopen weekend hadden wij op het internet gelezen dat Aly Grellings had deuren had geopend voor publiek. 

Wat een fantasie

Ondertussen hadden wij al meerdere werken van haar gezien en waren zeer onder de indruk. Maar om zoiets via plaatjes op het internet te zien, of er ook daadwerkelijk voor te staan is heel anders. Meteen vanaf het begin dat wij bij de openatelier naar binnen liepen viel ons oog op een beeld. Het leek haast wel dat deze speciaal voor ons was gemaakt, wat overigens ook een mogelijkheid is. Deze kunstenares kan ook in opdracht een beeld of iets anders maken. 

Ondertussen is onze tuin voorzien van een geweldig beeld. Het beeld wat wij zagen hebben wij niet gekocht, maar het heeft ons wel op een idee gebracht.