ega1Een goede zet voor het egaliseren betonvloer is contact opnemen met dit bedrijf, ik heb dit namelijk ook gedaan en nooit spijt van gehad. Het begon allemaal toen ik een nieuwe vloer wilde gaan leggen in mijn huis, dit was een probleem door de betonnen vloer, deze moest namelijk geëgaliseerd worden en ik dacht dat ik dit zelf wel even voor elkaar kon krijgen. Met de hulp van mijn broer ging ik dan ook aan de slag alleen liep dit niet helemaal zoals verwacht, het Progress was heel erg sloom waardoor ik ega2 niet meer in mijn woonkamer kon leven voor een lange tijd, ook ging er van alles mis waardoor ik uiteindelijk toch besloot om een professioneel bedrijf in te huren wat ik in eerste instantie niet van plan was omdat me dit veel geld zou gaan kosten.

Toch was het beter als ik het gelijk deedega

Voor mij scheelde het uiteindelijk een hoop tijd, moeite en geld nadat ik het bedrijf had ingeschakeld. Het Egaliseren betonvloer is dan ook een klus die je eigenlijk gewoon moet overlaten aan een professioneel bedrijf want wanneer je iets verkeerd doet of sloopt heb je kans dat je handen vol met geld kwijt bent aangezien je alles overnieuw moet doen en soms zelfs de hele boel moet slopen. Beter zeker weten en in een keertje goed dan fout zitten en het dubbele kwijt zijn.