Omdat ik mijn woonkamer ging verbouwen ben ik opzoek gegaan naar een mooi parket. Nu wilde ik deze houten vloer laten leggen door een erkend bedrijf. Daarom ging ik opzoek op het internet naar een bedrijf die dat voor mijn zou kunnen waarmaken. Deze onderneming vond ik dan ook. LHP Vloeren was precies het bedrijf wat ik zocht en maakte meteen een afspraak met hen. Een vriendelijke medewerker van deze onderneming besprak met mij hoe alles te werk ging en ik kreeg een prijsoverzicht van de kosten te zien. Hierdoor besloot ik dan ook om dit bedrijf in te huren voor mijn parket.

 Ook voor laminaat plaatsen kan jij hier terecht bij dit bedrijf

Doordat ik mijn houten vloer heb laten leggen door LHP Vloeren hoor ik niks meer kragen wat ik met mijn oude vloer wel had. Niet alleen voor parket plaatsen kan jij bij dit bedrijf terecht, maar ook voor jouw laminaat of plavuizen. Nu ik zo tevreden over deze onderneming ben, heb ik weer een afspraak gemaakt met hen maar nu voor mijn badkamer. Deze gaan zij voor mij opnieuw betegelen. Zo weet ik zeker dat het netjes en betrouwbaar gebeurt.