1 Een hele mooie tuin door Hovenier Alphen aan den Rijn. Ik zal even in het kort vertellen hoe ik hier op ben gekomen. Dat zit namelijk zo, ik moest al een tijd lang iets aan mijn tuin doen aangezien die er heel slecht aan toe was. Dit kwam omdat ik er al een lange tijd niks aan gedaan had alles was een beetje dood en had zorg nodig. Vandaar dat ik dus hulp moest gaan inschakelen van bedrijven die goed zijn in het verzorgen van tuinen en daarom ben ik dus het internet op gegaan.2

Via het internet een heel leuk bedrijf gevonden!

Ik ben dus maar op het internet gaan kijken of ze daar iets bijzonders hadden. Zo kwam ik op veel website’s terecht van hoveniers maar er waren er helaas niet veel die mij zo even snel aanspraken. Tot dat ik op de website van Hovenier Alphen aan den Rijn terecht kwam. Op deze website stond heel duidelijk wat het bedrijf voor je kon betekenen en dat ze vrij goedkoop waren vergeleken met de rest van de tuiniers.

Het bedrijf ingeschakeld!

Na lang wikken en wegen heb ik dus toch besloten om voor dit bedrijf te gaan aangezien ze veel ervaring hadden en vrij goedkoop waren. Zo heb ik met ze afgesproken dat ze om de zoveel tijd eens langs zouden moeten komen. En tot op de dag van vandaag doen ze dit nog steeds en leveren ze heel goed werk af.3