logo-teakhoeveIk kwam laatst een handige website tegen, namelijk teakhoeve.nl. Deze moest ik echt met jullie delen. Ik heb hier laatst mijn nieuw salontafel gekocht. Als jullie deze site bezoeken dan snappen jullie precies wat ik bedoel. Ik ben inmiddels dan ook een zeer tevreden met mijn nieuwe teak salontafel. Namelijk de eenvoud waarmee ik mijn teakhouten salontafel gekocht heb is indrukwekkend. Omdat het echt tijd was voor een nieuwe tafel moest ik deze het liefst ook zo snel mogelijk in huis hebben. Ik heb hier dus ook telefonisch contact over gehad met Teakhoeve. Zij vertelde mij dat dit geen probleem was en het werd inderdaad al na één week geleverd. En dit ook nog eens zonder schade of andere problemen. Omdat duurkoop, goedkoop is zocht ik dus een goede en betrouwbare website.

foto3 Duurkoop is goedkoop

266654_maxZoals ik al eerder zei was ik uitgekomen bij Teakhoeve. Op deze site had ik dan zo mijn keuze gemaakt. Snel en eenvoudig bestellen was het zeker. Ook werd mij verteld dat zij een showroom hebben in Kaatsheuvel. Ik zelf vond het niet nodig om daar heen te gaan. Dit omdat de foto’s heel duidelijk worden weergeven op de website. En ik stond achteraf ook zeker niet voor verassingen. Ik weet zeker dat ik aan deze tafel vele jaren plezier ga beleven. Dus voor mooie binnen- en buitenmeubelen bezoek even hun site en zie het zelf. Ik zal ook nog voor jullie enkele foto’s meesturen zodat jullie het zelf kunnen ervaren. Wil je dezelfde salontafel als ik heb gekocht, klick dan op de afbeelding en je komt direct op de website terecht.