1Ben jij van mening dat je vloer niet helemaal op en top is dan raad ik het je zeker aan eens op de website te kijken van kosten vloer egaliseren. Hier vind je hele mooie aanbiedingen wat betreft het goed maken van je vloer. Daar ben ik achter gekomen toen ik een tijdje geleden van plan was om mijn vloer thuis goed te laten maken. ik ben veel bedrijven af gegaan om te kijken waar ik dit het goedkoopste kon laten doen. en dit bedrijf was een van de goedkopere maar had wel hele goede recensies. Vandaar dat ik dus besloot om contact op te nemen.
2

Het moment van contact.

Op een dag besloot ik dus te bellen en een afspraak te maken. Er kwam een werknemer van kosten vloer egaliseren bij mij over de vloer om een rapport op te stellen. Hier werd in gekeken wat er allemaal moest gebeuren en hoeveel het uiteindelijk plaatje zou zijn. Zo heeft hij samen met mij gekeken nar de vloeren die ik goed wilde hebben en we hebben samen een mooie prijs afgesproken.

Aan de slag.

Na dat we een datum hadden afgesproken over Wanneer ze zouden kunnen beginnen kwamen ze netjes op tijd. Ze hadden heel goed materieel mee om te beginnen en zijn gaan werken aan de vloer. Het eind resultaat was super mooi zo hebben ze mijn vloer wee helemaal glad gestreken en hier was ik dus heel erg blij mee.3