Wij realiseren prachtige trappen en binnen dit spectrum werken wij diverse ‘pakketten’. Ditmaal vertellen wij u graag wat meer over ons basis pakket, wat houdt dit precies in? Op basis van uw specifieke situatie vervaardigen wij een perfect passende eiken trapbekleding (12 mm dik) op maat, in de door u gewenste kleuren uiteraard. Onze ervaren monteurs zorgen voor een prachtige nieuwe trap, mooi geplaatst en zorgvuldig afgewerkt. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en bent u verzekerd van een prachtige nieuwe trap.

Ons traprenovatie pakket is de basis van bijna al onze traprenovatie projecten, met uitzondering van de maatwerk trappen uiteraard. De (overzet) traptreden betreffen topkwaliteit Europees eikenhout van 12 mm dik. Hoogwaardige kwaliteit FSC eikenhout, dat echt wel tegen een stootje kan. Hierbij hebben wij de keuze uit een mooie collectie kleuren, waarbij de kans groot is dat u direct slaagt. Maar mocht u toch een specifieke kleurenwens hebben, dan is dat geen enkel probleem. Wij kunnen de traptreden namelijk in iedere gewenste kleur laten verven. En ook de stootborden zijn van hoogwaardige kwaliteit. U heeft hierbij de keuze uit eikenhout, van vergelijkbare kwaliteit als de eiken traptreden uiteraard, maar u kunt ook kiezen voor hoogwaardige MDF dat vanzelfsprekend wat gunstiger in prijs is.

 

Voor een perfecte traprenovatie klus is nauwkeurig inmeten een cruciale factor. Wij hebben dan ook bewust een regio gekozen waarbij wij kosteloos & vrijblijvend komen inmeten vanuit onze ‘thuisbasis’ Venlo. Revivere Traprenovatie Venlo: Van bekleding tot een nieuwe trap. Bent u geïnteresseerd? Bel, of mail ons dan even. Binnen 3 dagen wordt een afspraak voor het inmeten ingepland, normaal gebeurd dit ’s avonds, maar wanneer het u beter uitkomt, komen we ook gewoon op zaterdag langs. Inmeten op locatie neemt normaal gesproken 1 uurtje in beslag en uiteraard kunnen wij dan ook meteen diverse kleuren aan u laten zien. Na het inmeten kunnen wij, in het geval van ’traprenovatie basis’ meteen een prijs afgeven. Dit is altijd een vaste prijs.