Seniorenhulp

Seniorenhulp helpt jou graag met de verhuizing! Hier kan ik je alles over vertellen aangezien ik ook gebruik heb gemaakt van deze geweldige service!

SeniorenhulpNadat mijn vader voor een half jaar terug kwam te overlijden, merkte ik aan mijn moeder dat zij zich daarna zo onwijs eenzaam voelde. Zelf wilde zij dit natuurlijk niet zeggen aangezien ze de bui al voelde hangen. Zij heeft namelijk altijd gezegd dat zij in het ouderlijke huis wilt blijven wonen. Aangezien ik het zelf onwijs belangrijk vind dat mijn moeder ook op haar leeftijd nog moet genieten. Heb ik ervoor gekozen om samen met haar, dan wel tegenstrijdig, te gaan zoeken naar een verzorgingstehuis in de buurt.

Zoektocht verliep onwijs gezellig!

Zo kwamen wij puur toeval terecht bij een tehuis die praktisch bij haar eigen woning om de hoek zit. Hierdoor kon zij altijd nog even een wandeling maken om langs haar “eigen” woning te wandelen. Bij binnenkomst merkte ik aan mijn moeder dat zij zich daar onwijs op haar gemak voelde. Zij begon zelfs al te vertellen tegen iedereen dat zij er kwam te wonen!Seniorenhulp

Seniorenhulp ingeschakeld voor de verhuizing!

Nu ben ik zelf niet in staat om de verhuizing te regelen, laat staan al die zware meubels te moeten tillen. Haar nieuwe woning was gereed en hier kon zijn haar intrede maken wanneer zij het zelf wilde! Iemand die altijd heeft gezegd om in het ouderlijk huis te willen blijven wonen. Die nu zo snel mogelijk wilt gaan verhuizen! Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons kan helpen. Al vrij snel was ik terecht gekomen op de website van Seniorenhulp. Bij dit bedrijf hebben wij onze afspraak gemaakt en nog geen twee dagen later stonden zij al klaar om te gaan verhuizen! Een geweldige service en bovendien vond mijn moeder het prachtig om te zien.