08.09-400x300Speeltoestellen school van AVO Speeltoestellen

Als kinderen de hele dag in de schoolbanken zitten, is het belangrijk dat zij tijdens de pauze voldoende afleiding en beweging krijgen. Krijgen kinderen dit niet, dan is de kans groot dat zij de rest van de middag druk en ongeconcentreerd zijn en dus niet veel kunnen leren tijdens de les. Schoolpleinen dienen dan ook niet alleen ingericht te worden om fietsen op te bergen, maar ook zeker om kinderen voldoende beweging en prikkeling te bieden. Om ervoor te zorgen dat een schoolplein voldoende beweging en prikkeling kan bieden, kun je ervoor kiezen om jouw schoolplein uit te rusten met één van de speeltoestellen school van AVO Speeltoestellen.

07.11-400x300De speeltoestellen van AVO Speeltoestellen

De speeltoestellen school van AVO Speeltoestellen zijn zo ontwikkeld dat deze kinderen niet alleen voldoende beweging bieden, maar ook voldoende prikkelen. Kinderen moeten namelijk geprikkeld worden om op een speeltoestel te spelen, zodat speeltoestellen op het schoolplein daadwerkelijk gebruikt worden. Maken speeltoestellen kinderen niet nieuwsgierig om het speeltoestel eens te proberen, dan is de kans groot dat het speeltoestel ongebruikt op het schoolplein blijft staan.

10.45-400x300Een groot aanbod speeltoestellen

AVO Speeltoestellen heeft een groot aanbod diverse speeltoestellen. Je hebt bij het aanschaffen van het perfecte speeltoestel voor jouw school dus niet de keuze uit slechts enkele speeltoestellen, maar kan helemaal zelf kiezen welk speeltoestel je aan wil schaffen voor jouw schoolplein. Hierbij kun je kiezen uit traditionele speeltoestellen, maar ook uit wat meer vernieuwende speeltoestellen die je minder vaak tegenkomt op schoolpleinen.