windowdeco 3Ik woon al zo’n vijf jaar in het centrum van de hoofdstad en ik vind het prachtig hier, alleen het enige probleem waar ik last van had is het feit dat iedereen in je huiskamer kijkt als ze langs lopen. Dit is erg vervelend omdat je dat gewoon geen privacy meer hebt, en in verband met onze kozijnen kunnen wij geen gordijnen of rol gordijn ophangen. Hier vond ik een oplossing voor dankzij de muurstickers van Plak het zelf, wij hadden deze gehaald voor mijn dochtertje en kwamen er toen achter dat ze ook raamstickers hadden. We zijn eindelijk van ons probleem af en kunnen rustig in de avond voor de tv hangen zonder dat we de hele tijd worden aangekeken.

Een leuke verassing windowdeco 5

Voor mijn dochtertje hadden we de muurstickers gehaald van Plak het zelf, namelijk van haar grote idolen. We hadden ons idee doorgegeven op de website en toen konden we een windowdeco 4mooi ontwerp maken voor wat we wilden. We kozen ervoor om een roze kleur te nemen met haar grote zang idool er op. Ze vond dit een erg leuke verassing en het kleurt haar hele kamer erg op, het ziet er een stuk vrolijker uit nu. Ik zou het iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen als u een kind heeft en u zijn of haar kamer een keer wilt op vrolijken.