Als het aankomt op kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid, dan zit je bij timmerbedrijf voorburg en onderhoudsbedrijf voorburg aan het juiste adres! 

isolatie

Mijn dakkapel

Mijn vrouw en ik wonen in een vrij oud, maar heerlijk huis. We hebben al een aantal renovatieprojecten achter de rug, namelijk:

  • Aanbouw achter het huis
  • Verlaging van de plafonds op de slaapkamers
  • Traprenovatie
  • Opschuren en oliën van een oude houten vloer beneden in de woonkamer

Veel van deze klussen hebben we al uit laten voeren door timmerbedrijf voorburg en onderhoudsbedrijf voorburg, met altijd een zeer tevreden resultaat. Dit bedrijf heeft klant tevredenheid heel hoog in het vaandel staan, en dat is ook zeker te merken. Bij onderdeel van een project wordt er gevraagd of alles naar wens is zo. Over kleine aanpassingen in een project wordt totaal niet moeilijk gedaan. En over grotere wordt het plan gewoon opnieuw gemaakt. Daar moet je zelf natuurlijk wel op tijd bij zijn.

aanbouw

Maar goed, dit keer was ons dakkapel aan de beurt. Deze zit er al heel wat jaren op en begon lekkage te vertonen. Nu hadden we het kunnen laten repareren, maar de kans is groot dat er binnen een korte tijd een ander probleem zich liet zien. Daarom hebben we gekozen om het hele dakkapel te laten vervangen. Uiteraard hebben we dit project ook weer uitbesteed aan het zelfde bedrijf. Het is vertrouwd en we weten wat de kwaliteit van het opgeleverde werk wordt. Na een paar dagen was ons dakkapel geplaatst. En uiteraard zijn we weer heel tevreden over de oplevering!

vakmanschap