Logo-MDG-Solar

Zonnepanelen aanschaffen is een grote investering op lange termijn, maar als je dit zo goedkoop mogelijk wilt doen, doe je de montage zelf. Op de site van MDG Solar heb je meerdere zonnepanelen doe het zelf pakketten. Met deze pakketten kan je gemakkelijk zelf zonnepanelen installeren op een juiste en snelle manier. 

Zonnepanelen-pakketten

Klantenservice MDG Solar

Klantvriendelijkheid bij MDG Solar lijkt hoog in hun lijstje te staan, want als je contact met het bedrijf zoekt straalt het vriendelijkheid uit. Ook zorgt MDG Solar voor een fijn gerustgesteld gevoel als je een groot of klein probleem hebt. MDG Solar houdt ervan om je met problemen die door allerlei oorzaken komen, te helpen. Of het probleem nou veroorzaakt blijkt te zijn door je eigen fout, of door een montagefout van de monteurs van MDG Solar of zelfs door weer en wind. MDG Solar staat klaar om je te helpen met jouw problemen, groot of klein.

Contactpagina

Om contact op te zoeken met een groot bedrijf zoals MDG Solar is het handig om te weten hoe dat precies het beste kan, heeft het bedrijf een contactpagina nodig. Gelukkig staat er op de mooi ingerichte website ook een hele mooie contactpagina. Hierop staan verschillende manieren waarop je het bedrijf kan contacteren. Onder andere: Telefoonnummer, E-mailadres maar ook een handig contactformulier. Wat het handige is aan zo’n contactformulier, is dat je zonder daadwerkelijk je mail hoeft te openen, je toch een vraag kan stellen of een opmerking kan plaatsen waardoor het bedrijf kan reageren naar jouw mailadres.