In de afgelopen zijn de vrijstaande serres heel populair geworden en de Nederlanders die er de ruimte voor hebben kiezen vaker voor deze optie. Als meer dan genoeg ruimte hebt kan een vrijstaande serre een veel aantrekkelijker optie zijn.
Serbo
Vroeger waren de serres vooral een aanbouw en dus een verlenging van de woning. Bewoners kozen ervoor om de woonkamer, zitkamer of eetkamer te verlengen met een serre. Dit was een veel goedkopere optie dan een verbouwing en hierdoor kozen veel mensen ervoor.

Nu is het techniek heel ver gekomen en kunnen serres snel worden gebouwd. Nu is het mogelijk om voor lage prijzen grote en luxe serres te laten bouwen. Een aparte grote luxe serre klinkt dan ook veel aantrekkelijker dan enkel een verlenging van een deel van de woning. De vrijstaande serre kan gemaakt worden tot ieder gewenste ruimte tegen relatief lage kosten en dit gebeurt dan ook steeds vaker. Je kunt van de serres een gasthuis maken bijvoorbeeld of een andere aparte ruimte.

Wil je weten wat het laten bouwen van serres tegenwoordig kost? Vraag dan gewoon een vrijblijvend een offerte aan. Hieronder vind je alvast drie bedrijven dat tegen lage kosten een serre kunnen bouwen.