Langzaam maar zeker is de oude gloeilamp uit de schappen van de winkels aan het verdwijnen en deze maken plaats voor de meer energiezuinige en milieu vriendelijke led spots. Deze verlichting kan overal in uw huis worden ingebouwd. Of het nu in uw woonkamer of keuken is. De hal of op het terras, led verlichting kan overal worden gebruikt. Let hierbij wel op de stralingshoek van de lamp en ga voor uzelf na of dat deze lamp op die plaats dimbaar moet zijn. En natuurlijk is het ook belangrijk om te kijken naar de omstandigheden in uw huis of tuin waar de verlichting moet worden geplaatst.

 

Kleuren en maten

Inbouwspot verlichting zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, als complete set met adapters, aansluitsnoeren en connectoren of als losse onderdelen. Wat u wil, er is heel veel mogelijk. Maak voor uzelf een overzicht van alle materialen die u nodig hebt en zorg ervoor dat u de benodigde aansluitschema’s heeft. Led verlichting is verkrijgbaar in warm wit en extra warm wit, zodat u de juiste sfeer kunt creëren.

 

Leveranciers

Kiest u liever voor zekerheid, kies dan voor een erkende leverancier in led lampen. Zij kunnen u volledig adviseren wat u nodig hebt en u een passende prijsaanbieding doen. Daarbij kan indien u dit graag wil, de leverancier bij u thuis kijken en een plan van aanpak aanbieden. U kunt er ook voor kiezen om in fases te werken. Alles uiteraard afhankelijk van uw eigen budget.

Samen kunt u dan tot een goede en werkend verlichtingsplan komen waar u nog jaren plezier van heeft.

4