Ik heb laatst een bewakingssysteem gekocht voor ons huis. Ik bedoel maar, je weet maar nooit. Het leek mij beter om veilig te zijn dan er later spijt van te hebben. We hebben dan ook intensief onderzoek verricht naar welk bedrijf ons hiermee het beste zou kunnen helpen en ik kwamen uiteindelijk uit op A+ beveiliging.

head
A+ beveiliging

A+ beveiliging is een bedrijf dat al meerdere woningen bij ons in de buurt heeft voorzien van een bewakingssysteem. Iedereen was er tevreden mee en er waren al een paar boefjes betrapt. Ze dachten via de achtertuin binnen te komen maar dat is dus niet gelukt. A+ beveiliging had volgens ons de nodige ervaring. We zijn ook langs geweest bij hun showroom en het was direct duidelijk dat het allemaal van hele goede kwaliteit was.

Kwaliteit

We hebben het bewakingssysteem nu al een tijdje (2 maanden om precies te zijn). We hebben gelukkig niemand hoeven arresteren maar veiliger voel ik mij zeker. Het bewakingssysteem is ook zeker niet lastig. Het gaat allemaal heel soepeltjes en je hoeft er weinig tijd in te steken. Ik ben er in ieder geval heel gelukkig mee en zou iedereen die net als mij veilig wil kunnen slapen verwijzen naar A+ beveiliging. Voor mij is het heel goed uitgepakt.