Heb je last van water in huis of wil je juist voorkomen dat je last krijgt van lekkages? Dan hoef je alleen maar naar de website van Bevestigingsexpert.nl te gaan. Hier kun je iedere Aquablokker vinden. Met dit materiaal maak jij een waterkerende laag voor wanden en daken, zonder dat hier een lange uithardingstijd voor nodig is. Ook een speciale voorbehandeling is niet nodig, waardoor je als klusser direct door kunt met jouw klussen en ieder gebouw weer waterdicht gemaakt kan worden. 

De Aquablokker is duurzaam en veilig

Een Aquablokker maakt het mogelijk om een gebouw en alles daaromheen te voorzien van een beschermingslaag tegen water, zonder dat hier heel veel tijd in gaat zitten. Door de hoge kwaliteit ben je altijd verzekerd van duurzaam, veilig en schoon materiaal. Het is daarom ook niet schadelijk voor de gezondheid en bevat geen oplosmiddelen. Bostik heeft namelijk een product ontwikkeld dat na de uithardingstijd gewoon van jouw handen gewreven kan worden, waardoor je er niet voor langere tijd nog mee rond loopt. Je hoeft dus alleen nog maar jouw handen te wassen zodra het gruis eraf is.  

Het grote voordeel van een Aquablokker is dat het eenvoudig is om aan te brengen. Door het materiaal aan te brengen kun je tot 5 millimeter aan scheuren overbruggen, waarbij geen primer of brander nodig is. Het enige waar jij nog op moet letten is de uitvoering die jij bestelt. Deze komt namelijk in een emmer van 6 kilogram en een tube van 290 milliliter. Afhankelijk van de klus die jij gaat doen, moet je dus goed opletten welke bestelling je plaatst. Je kunt daarom altijd de keuzehulp inschakelen, waardoor je verzekerd bent van de juiste aankoop.