bankstel-reinigen-in-rotterdam-300x240Vaak wordt er gedacht dat de bank reinigen kosten hoog zijn, maar vaak is dit heel erg voordelig. Mijn bank had ik al een tijdje en er zijn in de tussentijd heel erg veel vlekken opgekomen. De stof is namelijk best wel besmettelijk en ik snack vaak als ik op de bank zit. Het komt af en toe voor dat ik dan wel een iets knoei en dat is niet echt heel erg handig met de stof van mijn bank.

Bezoek

Binnenkort heb ik een feestje bij mij thuis en daarom wilde ik mijn stoffen bank reinigen. Via het internet ben ik op zoek gegaan naar “bank reinigen kosten” en ik kwam terecht bij een bedrijf dat dit voor een hele scherpe prijs doet. De foto’s op de website zagen er goed uit en daarom heb ik contact opgenomen met het bedrijf.

hoekbankstel-schoonmakenVia de telefoon heb ik de stof en afmetingen doorgegeven en aan de hand daarvan kon een precieze prijs worden gegeven. Het verbaasde mij, omdat ik had verwacht dat het veel duurder zou zijn. Uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt met het bedrijf om langs te komen.

Mijn bank werd helemaal in de shampoo gezet en alle vlekken werden er uit gepoetst. Het spul dat zij gebruikten rook wel heel erg lekker en mijn bank moest nog alleen goed opdrogen voordat ik er op kon zitten.

Toen mijn bank helemaal klaar was zag deze er uit als nieuw. Mijn bezoek komt binnenkort en het huis ziet er weer op en top uit!.