logoIk was laatst weer met een verhuizing bezig van een vriend van mij. Alles was inmiddels al gedaan, van het stucen van de muren tot het verven van de keukenkastjes. Nu moet alles over verhuisd worden. Toen alles er eenmaal stond bleek het dat zij geen weegschaal meer hadden. Die vriend van mij vroeg dus of ik hier nog een goed adres voor wist. Gelukkig wist ik nog een site waar ze allerlei producten hebben omtrent gezondheid, deze website heet shopvoorgezondheid.nl. Ik wist dus dat ze hier wel weegschalen verkochten. Mijn vriend ging dus naar die site en zijn oog viel op een Beurer personenweegschaal. Nu wist ik zelf ook niet precies of dit nu een goed of slecht merk was. Maar het bleek dus een zeer goed merk te zijn. Omdat ik weet dat jullie hier meer van willen weten, zal ik het merk voor jullie even beschrijven.

svws-beurer-madagaskar

Het merk Beurer

svws-beurer-bg51_1De reden waarom de Beurer weegschaal zo populair is omdat ze makkelijk leesbaar zijn. Het scherm weergeeft het gewicht in grote cijfers en dus duidelijk leesbaar. Op de site shopvoorgezondheid.nl vind je overigens ook nog analoge weegschalen, voor degene die van nostalgie houden. Verder is dit merk in vele verschillende kleuren en motieven te krijgen. Zo ben je ervan verzekerd dat er altijd wel eentje bij is die past bij jouw interieur. Verder kun je bij Shop voor Gezondheid ook analyseweegschalen vinden. Hiermee kun je meer als alleen je lichaamsgewicht meten. Je kunt hiermee ook zaken meten als BMI, dat staat voor body mass index. Hiermee wordt dus je vetpercentage, vochtpercentage, spiermassa en botmassa gemeten. Wanneer je dit allemaal weet, kun je een beter beeld krijgen van jouw gewichtssamenstelling. Je weet dan pas echt of je gezond bent of niet. Ik kan jullie allemaal zeggen dit dit prima werkt, want die vriend van mij heeft zo’n analyseweegschaal gekocht.