spanplafondDe laatste tijd hoor je het steeds vaker dat mensen een spanplafond kopen. Het is een ideale oplossing om je plafond te verlagen. Het is namelijk een soort van doek dat strakgetrokken word onder je huidige plafond. Het doek word zo strak aan getrokken dat het eruit ziet alsof het een echt plafond is. Het voordeel is dat je niks hoeft te verven. Op deze manier kan je elk plafond verlagen dat je maar wilt. Helaas is het nog niet heel bekend onder de bevolking. Wat betreft de kosten voor een spanplafond valt het reuze mee. Vooral bij dit bedrijf zijn ze erg voordelig en daarnaast leveren ze ook nog eens kwaliteit.

Echt een aanrader. ervoor

Op de website stond het telefoonnummer vermeld. Daar heb ik heen gebeld en vrijwel direct kwamen ze langs om alles op te meten. In totaal hadden ze daar een klein halfuurtje voor nodig. Toen ik de offerte te zien kreeg viel het op dat ze erg voordelig waren. Ze hebben toen alles opmaat gemaakt en na drie dagen kwamen ze het spanplafond al plaatsen. Het plaatsen ging erg snel. In 1 dag hadden ze het hele plafond er al inzitten. Ze werken dus erg hard en daarnaast leveren ze ook nog eens kwaliteit. 

Kijk snel op de website voor meer informatie. Mocht je er niet uitkomen kan je altijd contact met ze opnemen. Zowel telefonisch als via de mail. Ze staan je graag te woord.