Tegenwoordig zijn we steeds meer op zoek naar nieuwe manieren van werken. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van cloudsoftware of werken op afstand zijn. Maar ook in het bedrijfspand zelf veranderen de behoeften continu. De handmatige pompwagens worden vervangen voor elektrische, sloten met sleutels worden vervangen voor elektronische sloten met druppels en ga zo maar door. Ook de behoefte voor het opbergen van producten veranderd steeds. Daarom is er nu iets nieuws; smart lockers. Met behulp van smart lockers kunnen werknemers, bezoekers of klanten hun waardevolle spullen en eventueel kleding, op slimme wijze, achter slot en grendel opbergen. Dat wil jij toch ook voor jouw bedrijf?

Wat zijn smart lockers?

Wanneer we het hebben over smart lockers, hebben we het over slimme kluisjes. Hiermee bedoelen we dat deze kluisjes door middel van elektronische sloten op slot gaan en door middel van een app of druppel weer te openen zijn. Daarnaast zijn de lockers volledig aan te passen naar jouw wensen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf de ‘regels’ bepalen die het systeem moet hanteren. Je kan bijvoorbeeld instellen dat de lockers na een bepaalde tijd allemaal geopend worden, hoeveel lockers iemand in totaal in gebruik mag hebben en welke lockers iemand in een bepaald deel van het pand mag gebruiken. Al deze opties zijn volledig naar wens in te richten en worden door de partij vooraf ingesteld. Uiteraard zijn de regels, indien nodig, altijd nog aan naderhand. Smart lockers zijn dé nieuwe manier van opbergen!  

Koppelen aan bestaande systemen

Maak je binnen jouw bedrijfspand gebruik van toegangssystemen, met bijvoorbeeld een badge of druppel? Dan is dit feilloos te koppelen aan het systeem van de smartlockers. Zo kunnen jouw werknemers zich ongestoord door het pand blijven bewegen zonder tegen problemen aan te lopen. Dit maakt smart lockers voor veel bedrijven de beste keuze.