Logo A.S. Elektricien

Bent u opzoek naar een elektromonteur Arnhem-Zuid. Bij AS Elektro hebben ze experts werken die u winkel of woning kunnen voorzien van een goede stroomaansluiting. Als u zelf aan de slag gaat met u elektriciteit kan dat veel gevaren met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld kortsluiting veroorzaken waardoor in het ergste geval uw bedrijf stil komt te liggen en dat wilt u natuurlijk niet hebben. Kies dus voor een professional die zorgt dat het goed en secuur gebeurt, zodat u nooit last heeft van kortsluiting of in het ergste geval een brand. 

Mijn ervaring

Zelf heb ik een aantal weken geleden mijn eerste huis gekocht in Arnhem. Ik was niet tevreden met de weinige aansluitingen waar ik over beschikte, daarom wou ik er meer laten plaatsen. Zelf kon ik dit niet dus ging ik opzoek naar iemand die dit voor mij kon doen. Ik ben erg enthousiast over AS Elektro, want ze waren heel klantvriendelijk en luisterde goed naar jouw wensen. Ik heb verder nooit meer last gehad van storingen. 

AS-elektro

Contact

U kunt AS Elektro op vele manieren contacteren. Via de mail bijvoorbeeld op info@as-elektro.nl. Of via de telefoon op 06 – 438 94 012.