gallery-img8kleinHallo en goedemorgen. Zoals vele van jullie weten schrijf ik over van alles wat met wonen te maken heeft Zo heb ik vandaag een interessant artikel over hoe jij geld kunt besparen op goedkope stroom en gas. Het komt heel vaak voor dat mensen hier teveel voor betalen. Dit komt vaak omdat ze zelf niet goed geïnformeerd zijn en vaak maar het pakket van hun huidige aanbieder overnemen. Dit moet je dus niet doen! Ik moet eerlijk bekennen dat ik vroeger ook zo iemand was. Totdat ik het tijd vond om het te veranderen. Zo werd mij laatst bewust gemaakt door een oom van mij dat het allemaal goedkoper kan. Het enige wat ik moest doen was naar de website 123stroomengas.nl gaan. Omdat mijn oom vaker van dit soort goede ideeën heeft, ben ik hier dan ook gelijk naar toe gegaan. Wat blijkt is dat je op deze website kunt checken of je inderdaad een eerlijke prijs betaald voor jouw stroom en gas. Op deze wijze kwam ik er al snel achter dat ik per maand gewoon teveel betaalde. Ik kan mijn vorige provider naast mijn nieuwe leggen en zo kon ik in één oogopslag zien wat het verschil in kosten zijn. Zoals jullie zelf al in kunnen vullen, ben ik natuurlijk per direct overgestapt naar goedkope stroom en gas. Zo bespaar ik dus een hoop geld en dit is dan ook precies de reden waarom ik dit met jullie deel.

logo

Een website om te onthouden

Zo kwam die oom van mij laatst weer op bezoek en vroeg hoe de ontwikkelingen waren. Ik kon hem met veel plezier melden dat ik was overgestapt. Ik bedankte hem vriendelijk voor zijn hulp en had gezegd dat ik die site op dit blog had gedeeld. Dat vond hij dan weer een goed idee van mij. Hij is dan ook van mening dat iedereen goedkope stroom en gas moet hebben. Ikzelf kan dit natuurlijk alleen maar beamen. Dus willen jullie ook besparen op dit kostenpost, bezoek zo dan snel even en voer jouw postcode in. Zo kun je zien wat het jou kan opleveren.

wiezijnwij