vakantiehuisje met prive zwembad

Wat is er nou beter op vakantie dan een vakantiehuisje met prive zwembad? Lekker met je vrienden of met je hele familie, muziekje aan en de hele dag in de zon aan het zwembad liggen. En het mooiste is natuurlijk dat er geen andere mensen zijn. Geen mensen die in de ochtend een handdoek komen leggen en een plek komen claimen aan het zwembad. Nee, daar heb je allemaal geen last van. Sluitingstijden? Ook niet. Heerlijk toch? Maar wat zijn nou goede plekken om zo’n huisje te boeken? Er moet natuurlijk wel genoeg zon zijn. Een zwembad is pas echt leuk als het lekker weer is. 

vakantiehuisje met prive zwembad

Frankrijk

Frankrijk is een land met een divers en rijk cultureel leven. Een land met zoveel landen en zo veel dingen te zien en te doen. Frankrijk staat bekend om zijn kunst en geschiedenis en grote Franse films, waaronder La Bête Humaine (Het Menselijk Beest) van Claude Lanzmann. Frankrijk heeft de zesde grootste economie ter wereld en is lid van de NAVO. Het staat bekend om zijn grote muzikale artiesten en zijn festivals. Frankrijk ligt aan de rivier de Seine en grenst in het noorden aan België, in het westen aan Duitsland en in een deel van Frankrijk aan het Pays de la Loire.

St. Tropez

Het landschap van Frankrijk is prachtig en je kan hier enkele van de beroemdste bezienswaardigheden ter wereld zien. Veel mensen hebben dit beroemde landschap bezocht en de meesten van hen genieten van hun reis in Frankrijk. In feite hebben veel buitenlanders bezocht dit prachtige land en ze zijn genieten van het reizen en toerisme hier. Een van de beroemdste toeristische trekpleisters van Frankrijk is St. Tropez. Wel een kleine waarschuwing van te voren: het is natuurlijk prachtig om hier een vakantiehuis met zwembad te huren, maar St. Tropez is wel wat duurder dan de rest van Frankrijk.