Leuk dat je er weer bent! Ik heb vandaag weer een top verhaal voor jullie. Laatst was ik op bezoek bij mijn broer en kwam ik iets leuks tegen. Mijn broer is net als ik altijd erg druk bezig met het inrichten van zijn huis. Hij koopt veel leuke spullen en zoekt op het internet altijd naar de beste aanbieders. Toen ik laatst bij hem in de gang stond zag ik prachtige design kapstokken. Ik vroeg me af waar hij deze gekocht had en daarom heb ik het hem ook maar meteen gevraagd. Hij vertelde me dat hij ze op de website van Van Esch gekocht had, dit voor een leuke prijs. Ik heb zelf erg lelijke kapstokken en deze wilde ik al een tijdje vervangen. Daarom ben ik meteen naar de website gegaan, daar zag ik allemaal mooie kapstokken en na goed gekeken te hebben bestelde ik er een.

Erg blij met mijn aankoop

Inmiddels heb ik de design kapstokken al in huis en ziet het er prachtig uit. Mijn broer kwam laatst op bezoek en hij vond mijn kapstokken erg mooi! Verder heb ik al veel leuke reacties gehad van de mensen om mij heen! Het is een echte top aankoop en daarom wilde ik dit zo graag met jullie delen!