kenmy-logo

Mijn moeder wilde graag nieuwe gordijnen aanschaffen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar gordijnen Amstelveen om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden die mooie gordijnen aanbiedt. 

Terecht gekomen op de website van HomeDeco 

Toen ik samen mijn moeder op het internet op zoek ging kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven die gordijnen aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een anti website hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van HomeDeco ons beide het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf voordelige prijzen hanteert voor de vloeren die zij aanbieden en vloeren aanbieden van bekende merken. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje nemen onder het kopje portfolio. 

marmoleum

Erg tevreden met de nieuwe vloer en snelle levering 

Onder het kopje portfolio die op de website te vinden is, zijn een aantal afbeeldingen te vinden van vloeren die het bedrijf aanbiedt. Nadat we een aantal afbeeldingen hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken sprak een van deze vloer mijn moeder erg aan. Mijn moeder besloot daarom ook vervolgens om over te gaan tot een aankoop van deze vloer. De vloer werd aangeboden voor een voordelige prijs en werd snel geleverd. Daarom zijn we ook erg tevreden over HomeDeco.