1Zoals je de titel al gelezen hebt gaat het vandaag over infraroodsauna. je zult je vast afvragen wat dit precies is. Je weet vast wel wat een sauna is, nou dit is dus een sauna die niet op gas werkt. Deze sauna’s werken gewoon op stroom en genereren warmte door middel van infrarood lampen. Hierdoor heb je dus geen hele aansluiting nodig maar kun je gerust genieten van een warme omgeving. Een ander bijkomend voordeel is dat je ook nog eens lekker bruin wordt. Het heeft namelijk het zelfde effect als dat de zon heeft op een lichaam.

2

Waar kan je een sauna als deze bestellen

Nou dat is niet zo moeilijk die kan je bestellen op de website van infraroodccabine.com. Dit is een website die de beste modellen infraroodsauna verkoopt voor een mooie prijs. Ze hebben veel aanbod van verschillende maten tot aan kleuren en extra opties. Dit is ook een van de grootste leveranciers van Nederland. Grotendeels van alle sauna’s met infrarood in Nederland komt bij dit bedrijf vandaan.

Zelf ook besteld bij dit bedrijf en erg tevreden!

toen ik er destijds een wilde hebben heb ik lang gezocht. Overal waren ze erg duur of van een minder mer. En dit wilde ik natuurlijk niet. Zodoende kwam ik op deze website en hier op vond ik ze voor een mooie prijs en precies het model dat ik wilde hebben. Ik heb die van mij nu al een tijdje thuis staan en ik ben er erg blij mee.3