Filter

Bent u op zoek naar WTW filters die u kunt plaatsen in uw WTW ventilatie? Bij Tops WTW Filters bent u op het juiste adres voor het online bestellen van WTW filters voor uw ventilatie in huis of in uw kantoorpand. Door met regelmaat uw WTW filters te vervangen bent u zich bewust van een langere levensduur van uw ventilatie. Vele klanten vergeten met regelmaat een WTW filter te vervangen. Vindt u dit ook lastig? De vakmannen van Tops WTW Filters zorgen ervoor dat u op tijd een bericht ontvangt waarbij u met één druk op de knop uw gewenste WTW filters kunt bestellen. Zo bent u altijd op tijd met het bestellen van uw WTW filters en zorgt u ervoor dat uw ventilatie altijd naar behoren werkt. U kunt gemakkelijk via de website van Tops WTW Filters uw filters bestellen. 

Airmaster

Waarom WTW filters bestellen bij Tops WTW Filters?

Waarom moet u uw WTW filters bij Tops WTW Filters bestellen? Daar zijn 5 goede redenen voor om voor de WTW filters van TOPS te kiezen:

  1. Kwaliteit verzekerd: alle filter sets voldoen aan de Europese EN 779-norm.
  2. Snelle levering: vandaag bestellen, morgen verstuurd.
  3. Klantenservice: altijd binnen kantooruren bereikbaar voor advies op maat.
  4. Laagste-prijs-garantie: originele kwaliteit tegen de laagste prijs!
  5. Geen verzendkosten bij bestellingen NL vanaf € 25,00 & BE vanaf € 75,00.
Bulex

Wat doen WTW Filters?

Bent u in het bezit van een nieuwbouw woning die gebruikt maakt van een WTW ventilatiesysteem? Doordat u dit systeem in uw woning of kantoorpand heeft kunt u warmte terug winnen. Hierdoor wordt u wordt uw woning of pand geventileerd door een mechanische ventilatie. Deze ventilatie filtert de lucht. De koude lucht gaat naar buiten, de warme lucht wordt terug gebracht de woning in. Dit systeem is zo ontwikkelt om het zo duurzaam mogelijk te houden. De WTW filters die gebruikt worden voor het ventilatie systeem zorgen ervoor dat roet en stofjes tegen worden gehouden en niet meer terug te woning in worden geblazen. WTW staat voor Warmte Terug Win filters. Heeft u een ventilatie systeem in uw woning of in uw kantoorpand? Dan is het van groot belang dat u met regelmaat uw filters vervangt. Door een WTW filter te gebruiken bent u zich bewust van het milieu en het klimaat. De ventilatie’s die u tegenwoordig in nieuwbouw huizen ziet zijn samengesteld met speciale filters. Deze filters zijn uniek en online te verkrijgen bij Tops WTW Filters. Een goede WTW filter is nodig om het optimale rendement uit uw WTW-installatie te halen. Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), installateurs en woningbouwcorporaties kiezen voor de filters van TOPS.