logo

Wij zijn erg tevreden over de nieuwe overkapping die wij hebben gekocht bij Tuinmani. Ik ging namelijk samen met mijn vader op het internet op zoek naar een bedrijf die mooie overkappingen aanbiedt. 

Zeer veel bedrijven die overkappingen aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf die overkappingen aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Tuinmani ons beide absoluut het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie, over zowel het bedrijf als over de producten die het bedrijf aanbiedt. Op de website staat ook vermeld dat het bedrijf een erg hoog klant gemiddelde heeft. Dit sprak mij en mijn vader persoonlijk super erg aan waardoor mijn vader besloot om contact met het bedrijf op te nemen om te vragen naar advies. 

tuinoverkapping

Zeer tevreden met de nieuwe overkapping 

Toen mijn vader contact opnam met het bedrijf werd hij erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de medewerkers. Nadat hij een aantal overkappingen met elkaar had vergeleken besloot mijn vader om over te gaan tot een aankoop. De overkapping werd gratis geleverd en was gemakkelijk om te plaatsen. We zijn super tevreden met het resultaat en daarom ook erg tevreden over Tuinmani. We raden het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar kwaliteits tuinproducten.