Steiger

Is het niet veilig of handig meer om een ladder of trap te gebruiken dan biedt een kamersteiger in veel gevallen wel uitkomst. Je hebt dan je handen vrij en een groter oppervlak om op te staan dan een sport van een ladder. Een steiger voor in de kamer is eenvoudig op te zetten en weer uit elkaar te halen, geschikt voor zowel in op de bouwplaats als een klus bij je thuis te doen. Door het compacte formaat nemen ze niet veel ruimte in, of de steiger nu uitgevouwen of ingeklapt is.

Basic line

Verschillende uitvoeringen

Ook een kamersteiger bij vdsteenxxl vind je in verschillende formaten en werkhoogtes. De hoogte kan variëren 7,5 meter hoog, ideaal dus om klussen in en om het huis te doen. Je kunt gebruik maken van een enkel platform om op te staan, wil je meer loopruimte of ruimte om materialen op te leggen dan neem je een dubbel platform. De steiger is dan even breed als een standaard rolsteiger. Kun je door één of andere reden niet buitenom klimmen om op je steiger te komen, dan gebruik je een platform met een luik. Zo kun je binnendoor omhoog klimmen.

Kamersteiger

Een kamersteiger van vdsteenxxl voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen die er aan een steiger worden gesteld. Ons bedrijf heeft een eigen keuringsdienst voor het keuren van al je materialen en gereedschappen. Begin je aan een klus dan weet je zeker dat je dit doet met veilig materiaal en gereedschap. Heb je geen vervoer of bestelwagen om een kamersteiger te vervoeren? Onze transportdienst kan hem voor je aan huis brengen.