kunstplanten

Niet iedereen heeft groene vingers en is gemotiveerd om planten in huis bij te houden zodat deze gezond en mooi blijven. Voor deze mensen zijn er kunstplanten te koop die niet van echt zijn te onderscheiden, en het mooiste is je hoeft ze geen water te geven of bij te knippen. Een grote of kleine plant, het is maar net wat er in de ruimte past. Want planten die van kunst materiaal zijn gemaakt worden allang niet meer alleen in de huiskamer geplaatst. Ook kantoren, tuinen, een hal of andere plaats is geschikt voor een kunstplant.

kunstplanten

Materialen die zijn gebruikt

Vaak als er aan kunstplanten wordt gedacht dan denkt men aan die hard plastic planten waaraan je duidelijk kunt zien dat ze nep zijn. Dit is nu niet meer zo, vandaag de dag zijn planten gemaakt van zijden niet meer van echt te onderscheiden. Wanneer je aan de plant voelt dan twijfel je er aan of deze wel van kunstmateriaal is gemaakt. Voordeel van een plant van zijden is dat deze ook groeit in een donkere hoek of kamer waar normaal gesproken een plant niet groeit.

kunstplanten

Uitvoeringen en afmetingen

Kunstplanten zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, mensen denken dat een grote kunstplant kostbaar is te kopen. Als je rekent dat een kunstplant tientallen jaren mee kan gaan dan vallen over het algemeen de kosten mee. Veel mensen zijn niet in staat om een echte plant een tiental jaar gezond en mooi te houden, planten vragen goed onderhoud en kennis om deze gezond te houden.