Heeft u al eens nagedacht om voor een beton gietvloer te kiezen? Zowel bij particulieren als bedrijven kan een dergelijke vloer worden aangebracht. Een beton gietvloer heeft een industriële en stoere uitstraling. Er wordt gebruik gemaakt van zowel zachte als harde bindmiddelen om dit vloertype te vervaardigen. Dee afwerking vindt plaats met lak of was. Laat u adviseren om na te gaan welke afwerking uw voorkeur heeft.onderhoud-gietvloeren-400-300

De hoogste kwaliteit

De kwaliteit van een beton gietvloer is zeer hoog te noemen. U zult dan ook niet verbaasd zijn als wij u vertellen dat een beton gietvloer levenslang mee gaat. Het is dan ook de perfecte vloersoort voor winkels, restaurants en kantoorpanden. Een beton gietvloer is overigens eenvoudig te reinigen, zonder dat u gebruik hier te maken van dure schoonmaakmiddelen. Wel zo handig als de vloer in een ruimte wordt aangebracht waar veel mensen aanwezig / werkzaam zijn.

Kleurmogelijkheden zijn eindeloos

Een beton gietvloer is niet slechts in één kleur verkrijgbaar. Er zijn tal van kleuren waar u uit kunt kiezen.  Naast de verschillen in kleur kunt u ook kiezen uit verschillende afwerkingen. Wilt u dat de beton gietvloer een groffe uitstraling heeft, of juist een fijne uitstraling? Ook daar kunt u uit kiezen namelijk. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden raden wij u aan om eens een showroom te bezoeken. In zo’n showroom kunt u de verschillende beton gietvloeren bekijken. Daarnaast is er ook een adviseur aanwezig die uw vragen kan beantwoorden. Op basis van uw wensen en eisen kan de adviseur een advies uitbrengen. Daarnaast kunt u ontdekken wat een beton gietvloer kost. Voordat u zo’n adviesgesprek in gaat is het verstandig om na te gaan hoeveel vierkante meter u van een beton gietvloer wilt voorzien. Op basis van het vierkante meters kan er een nauwkeurige prijsopgave gemaakt worden namelijk. Uiteraard zit u met een adviesgesprek nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend.