Somfy buismotoren

Het verschil in prijs bij een elektrisch zonnescherm of een exemplaar welke je met de hand moet bedienen is tegenwoordig minimaal, terwijl het comfort van een elektrisch model vele malen hoger is. Door gebruik te maken van Somfy buismotoren heb jij dit gemak ook, eenvoudig je scherm bedienen op een veilige manier. Want dit is ook waar de motoren voor staan, gemak en de beste veiligheid om gegarandeerd lang te genieten van je zonwering.

Unieke eigenschappen van de motoren

Door gebruik te maken van Somfy buismotoren geniet je van een aantal unieke eigenschappen, de automatische begrenzing zorgt ervoor dat de zonwering altijd perfect gesloten is. Detecteert de motor een obstakel, dan wordt er direct gestopt met het uitzetten of binnenhalen van de zonwering. Op deze manier gebeuren er nooit ongelukken, en is de kans dat het doek van de zonwering scheurt praktisch onmogelijk. Met de afstandsbediening kun je het scherm draadloos open en dicht doen, er zijn twee soorten van bediening mogelijk van de motoren.

Somfy buismotoren

Kies bewust welke aandrijving je wilt voor je zonwering

Wil je gebruik maken van een van de Somfy buismotoren dan is het goed om te onderzoeken welk soort bij jou past, er zijn ook opties mogelijk om het gebruik van de motor uit te breiden. Bijvoorbeeld een stille module of anti inbraak uitvoering, op deze manier is de motor naar wens uit te voeren. Maar het belangrijkste is het formaat van de zonwering, en de kracht die nodig is om deze open en dicht te kunnen doen. Neem contact op met sunstyle-zonwering.nl voor de mogelijkheden.