Een grondcontainer huren is ideaal voor wanneer je de tuin aan het verbouwen bent en er daarbij veel aarde, tuingrond, zand of graszoden vrijkomt. In een container kun je alle grond direct kwijt in plaats van dat het op een berg in de tuin blijft liggen. Zo kun je direct verder met klussen, zonder dat je een deel van de tuin niet aan kunt pakken omdat er afval ligt. 

grondcontainer

Huur een container online!

Je kunt online al heel makkelijk een container huren om jouw grondafval in kwijt te kunnen tijdens de verbouwing. Op de website van Maton Groep doe je dit al in vier stappen. Als eerst geef je de gewenste afmetingen van de grondcontainer aan. De containers die ze bij Maton Groep hebben variëren van twee tot elf kubieke meter. De tweede stap is aangeven welk materiaal je in de container doet. In dit geval is dat dus grondafval. Vervolgens kies je op de website een aflevermoment en kun je betalen met iDeal. 

Wanneer dit is geregeld, kun je de container gaan gebruiken. Hij staat namelijk al binnen 24 uur op de stoep nadat je hem hebt besteld. Zo kun je dus direct aan de slag met de tuin. Als je klaar bent met de tuin of als de container vol is, neem je contact op met Maton Groep. Vervolgens komen zij de container dan ophalen en verwerken zij het afval op hun eigen terrein in Waalwijk.