Een regenton is uiteraard een mooie toevoeging aan je tuin. Niet alleen kun je het uiterlijk van je tuin met een mooie regenton verfraaien, maar je kunt uiteraard ook het nodige regenwater opsparen. Maar als je inderdaad regenwater in de ton wilt, dan moet je uiteraard wel een vulautomaat hebben. Het hoeft niet per se met een vulautomaat, maar voor de efficiëntie is dit wel zo handig. Ook qua uitstraling is het mooi als je alles mooi op elkaar laat aansluiten. De vulautomaat zorgt ervoor dat het water op de juiste wijze in de regenton stroomt. Het is dan ook handig om direct een regenton met vulautomaat te kopen, zodat je de regenton ook daadwerkelijk in kunt zetten voor het verzamelen van regenwater. Je kunt voor een regenton met vulautomaat terecht op website van regenton.nu. Via deze site kun je gemakkelijk zien wat voor soort regentonnen en vulautomaten je zoal kunt kopen. Je hebt bij regenton.nu in ieder geval de keuze uit kunststof en houten regentonnen. Het is dan ook maar net wat het mooiste staat in jouw tuin. Als je eenmaal weet of je voor hout of kunststof gaat, dan kun je een specifieke houten of kunststof regenton met vulautomaat selecteren. Als je al een regenton hebt, dan kun je ook een losse vulautomaat bestellen bij regenton.nu. Dat geldt ook voor andere accessoires die je kunt bestellen bij regenton.nu. Denk bijvoorbeeld aan accessoires als: 

  • Bladvangers
  • Kraantjes
  • Stop 

Je kunt al dit soort accessoires samen met de regenton bestellen, maar je kunt ze dus ook apart bestellen. Als je kraantje behorende bij jouw regenton kapot is gegaan, dan kun je via de website van regenton.nu een nieuwe bestellen. Je kunt via de site van regenton.nu rustig het assortiment bekijken en zo snel ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens kun je de regenton met vulautomaat toevoegen aan de winkelwagen en zo direct online bestellen. Daarna kun je de regenton meteen installeren en aansluiten op de regenpijp met de regenton vulautomaat. Als alles eenmaal is geïnstalleerd, dan kun je starten met het verzamelen van water. Dat doe je niet in een soort actieve rol die je moet spelen, want je hoeft zelf immers niets meer te doen zodra je de regenton hebt aangesloten. Zodra het regent, dan stroomt de regenton vanzelf vol met water. Als het dan droog is, dan kun je het water via een kraantje uit de ton tappen en direct gebruiken om bijvoorbeeld bloemen en planten water te geven. Dankzij de regenton met vulautomaat hoef je dus niet meteen gebruik te maken van leidingwater. 

Kijk snel op de site voor meer informatie over de regenton met vulautomaat

Als je meer wilt weten over de regenton met vulautomaat, dan kun je terecht op de website van regenton.nu. Hier vind je de nodige algemene informatie over regentonnen en natuurlijk vind je per product uit een uitgebreide product beschrijving. Je kunt dankzij regenton.nu dus heel goed een geïnformeerde keuze maken. 

Bestel en ontvang je bestelling binnen 2 dagen

Als je op een werkdag bestelt, dan heb je de bestelling in de regel de volgende dag al in huis. Mocht dat niet zo zijn, dan duurt het nooit langer dan 2 dagen.