tuincentrum

Als u uw woning wilt uitbreiden kunt u besluiten om een serre te laten bouwen. Deze kunt u op maat laten bouwen zodat deze past bij uw woning. Het uiteindelijke ontwerp en de bouw zullen lijken alsof het van begin af aan al bij het huis hoort.

Een luxe serre

In een luxe serre kunt u lekker comfortabel binnen zitten en genieten van een fantastisch uitzicht. Een serre is mooi in elk seizoen. ‘s Zomers kunt u heerlijk de deuren open gooien, in het voor en najaar kunt u in binnen zitten met het genot van de tuin, en in de winter zit u heerlijk warm.

Een luxe serre is een uitbreiding en vergroting van uw woning. U kunt ze van hout laten maken en er veel klassieke details in laten verwerken. Maar u kunt er ook voor kiezen om een moderne feeling te creëren door veel glas te gebruiken. Als je zelf beschikt over een gevulde gereedschapswagen, dan is het relatief gemakkelijk om zelf een serre te realiseren.

Serre aan laten bouwen

Als u ervoor kiest om een luxe serre te laten bouwen, dan is het belangrijk om u goed te laten adviseren. Een goed advies kan u tijd, moeite en geld besparen. Bij een goed advies krijgt u namelijk een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft en de mogelijke ontwerpen welke goed bij uw huis passen. Door het gebruik van duurzame materialen is het mogelijk om een lange garantie op de levensduur van de serre te krijgen. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van uw luxe serre op maat.

Voordelen serre

Nogmaals een kleine opsomming van voordelen van een serre op maat:

● Het leefoppervlak van uw woning wordt groter

● Uw woning krijgt meerwaarde

● U kunt genieten van uw tuin zonder aan seizoenen gebonden te zijn

● Luxe uitstraling van uw woning

● Meer ruimte, licht en gezelligheid

● Lange garantie door gebruik duurzame materialen