Modern is een van de favoriete stijlen. Eenvoud en strakheid is een belangrijk kenmerk met kleuren als grijs, wit en zwart. We geven deze stijl een make-over, het is niet langer ‘less is more’ maar transformeren het in een natuurlijkere en gezelliger look. Lampenhuis heeft genoeg tips om een moderne stijl te omarmen!

Combinatie van design en natuur

Gebruik nog steeds basiskleuren zoals zwart, wit en grijs combineer het met natuurlijke afwerkingen zoals hout, rotan of bamboe, waardoor het een gezelliger uiterlijk krijgt! Verwerk deze natuurlijke afwerkingen in meubels, decoratieve accessoires en in verlichting! De hanglamp Lina serie is de perfecte verlichting voor een combinatie van design en natuur met zijn geweven en open look voor een decoratief en lichteffect op het plafond en de wand, ideaal om in te passen met een grijze of witte wandafwerking!

Vergis je niet, Modern blijft nog steeds een stijl die minimalistisch en strak is, accessoires zijn nog beperkt. De algemene accessoires die worden gebruikt, hebben vaak een designafwerking en zijn statement-makers zoals moderne plafondlampen

Strakke vormen vernieuwd

Meubels zijn niet alleen eenvoudig en strak, het zijn bijvoorbeeld niet alleen leren stoelen, maar je ziet ook meer stoffen zittingen. Eettafels hebben meer glanzende en decoratieve of houten afwerkingen, met hier en daar wat ronde afwerkingen.

Verlichting in moderne stijl

Houd je van strakke en eenvoudige afwerkingen? Waar je ook voor gaat, je vindt de beste verlichting die bij de stijl en inrichting past in de webshop van Lampenhuis. Plafondspots en wandlampen zijn de perfecte basisverlichting en je ziet ze terug in een simpele en strakke moderne afwerking, plafondspots zoals wandlamp zijn ideaal voor deze look. Voel je thuis met je eigen (moderne) make-over!

Neem gerust een kijkje in de webshop van Lampenhuis voor de prachtige moderne verlichting. Lampenhuis heeft breed assortiment moderne plafondlampen en vloerlampen online beschikbaar.