tegelmaxx logo

Ben je van plan om jouw woonkamer of andere kamers in jouw woning te renoveren en ben je daarom op zoek aan PVC vloeren Enschede? Dan ben je bij de tegelspeciaalzaak Tegelmaxx aan het juiste adres voor kwalitatieve vloeren voor bodemprijzen. 

De voordelen van Tegelmaxx 

Je bent voor PVC vloeren Enschede bij tegelmaxx aan het juiste adres omdat dit bedrijf al meer dan 15 jaar tegels en vloeren aanbiedt .In de loop van de jaren hebben de experts van dit bedrijf erg veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van tegels en alles wat hierbij komt kijken. Het bedrijf hanteert minimale winstmarges waardoor zij de kwalitatieve tegels en vloeren die zij aanbieden voor bodemprijzen aan kunnen bieden. Het bedrijf vindt de service die zij aanbieden ook erg belangrijke waardoor je als klant altijd optimaal gebruiksgemak zult ervaren. Als je de vloeren die het bedrijf aanbiedt liever ziet kun je een bezoek aan de showroom in Hengelo brengen. In deze showroom zul je door een van de experts uitgebreid worden geholpen bij het vinden van de vloer die het meeste aansluit op jouw persoonlijke wensen. 

Een zeer hoog klant gemiddelde 

In de loop van de jaren waarin het bedrijf inmiddels tegels en beloeren aanbiedt hebben zij al erg veel voorgaande klanten mogen helpen met het vinden van de vloeren en tegels die het beste aansloten op hun persoonlijke wensen. Al deze voorgaande klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, prijs en de service van het bedrijf waardoor Tegelmaxx ook een zeer hoog klant gemiddelde heeft.