Logo-Beddenspecialist-Hendriksen

Ben je op zoek aan een goede ondersteuning van het lichaam tijdens de nachtrust? Dan ben je bij Hendriksen Slaapcomfort aan het juiste adres. De specialisten van dit bedrijf produceren al meer dan 30 jaar kwalitatieve waterbedden van WaCore. 

Een manier wat al duizenden jaren oud is 

De manier van het slapen op een waterbed is al duizenden jaren oud. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Echte kenners en medici raden een goede ondersteuning tijdens het slapen namelijk aan. Het slapen op een waterbed is tot op de dag van vandaag nog steeds erg populair. Wanneer je slaapt op een waterbed zul je minder draaien, zul je wakker worden zonder stramme spieren en zul je in de ochtend energieker wakker worden. Wanneer je last hebt van astma of allergieën is een waterbed ook een zeer goede oplossing. Een Waterbed kun je namelijk erg makkelijk reinigen. In het watermatras zit tevens ook een thermostatische warmteregelaar zodat je in de zomer heerlijk koel licht en in de winter aangenaam warm. Het waterbed is tevens ook geheel te reinigen waardoor het de ideale oplossing biedt voor mensen die last hebben van astma of allergieën. 

waterbed beddenspeciaalzaak Hendriksen

De kwaliteit van de waterbedden 

Het ene waterbed is de ander niet en er is zeer veel verschil in de hardheid, het gewicht en de stabilisatie. De kwaliteit hangt af van het soort vinyl, verwarmingselementen, covers, schuimranden en bodemplaten. Bij Hendriksen Slaapcomfort worden uitsluitend kwaliteits bedden aangeboden van WaCore. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.