U heeft een nieuwe woning op het oog en u wilt u huidige huis verkopen. Maar hoe doet u dat? Wie schakelt u daar voor in en hoe weet u nu of juist die makelaar betrouwbaar is? Bij Makelaardij Altena zit u sowieso goed! Makelaardij Altena staan bekend om zijn betrouwbaarheid, korte lijntjes en no nonsens aanpak! Makelaardij Altena beter bekend als ViaJoop uit Wijk en Aalburg. Sinds 2013 is ViaJoop een grote speler in de makelaardij wereld en heeft veel ervaring opgebouwd in de gemeente Altena. Wilt u uw woning verkopen bij een betrouwbare makelaar, waarbij u weet waar u aan toe bent? ViaJoop is voor u dé makelaar in de gemeente Altena!

Hoe verkoop je je woning in Altena?

Neemt u een makelaar in de arm dan weet u binnen de kortste keren wat er van u word verwacht als uw woning in de verkoop gaat. Maar er zijn ook van te voren handelingen die u kunt doen. Houdt uw woning opgeruimd. Dit scheelt u heel veel werk als de makelaar de foto’s komt maken voor de verkoop van uw woning. Zorg ervoor dat persoonlijke papieren, mappen en foto’s opgeborgen zijn. Zo hoeft u dat niet te doen op het laatste moment. Een grote gezinsfoto aan de muur is een echte eye catcher in uw woning maar niet in een foto als u uw woning wilt verkopen. Houdt u woning schoon, opgeruimd en glad. Ook kleine klusjes in uw woning kunt u beter van te voren repareren of opruimen. Voordat de foto’s van uw woning gemaakt worden kunt u alvast kleine dingen maken. Zit uw voordeur niet zo strak meer in de verf of zijn er planken los van uw schuurtje? Verf en maak de planken vast. Zo zien de foto’s er een stuk beter uit en hoeft u niet meer om te kijken naar die kleine klusjes waar u eigenlijk geen zin meer in had.

Makelaardij Altena met creatieve marketingmiddelen

Makelaardij Altena, ViaJoop, staat bekend om zijn creatieve marketingmiddelen. In de afgelopen jaren weet ViaJoop als geen ander hoe de huizenmarkt werkt. De makelaars van ViaJoop hebben een frisse kijk op de huizenmarkt en vliegen dat van een hele andere kant aan. Zij houden van korte lijntjes en geen poespas. Zo kunnen de medewerkers van ViaJoop snel schakelen en zijn ze op alles voorbereid. ViaJoop is in staat uw woning via slimme en creatieve marketingmiddelen te verkopen. Denkt u aan Funda, social media en adverteren in de plaatselijke krantjes. ViaJoop is dé betrouwbaarste makelaar in de gemeente Altena!