hgmakelaars-logo

Bij het zoeken naar een makelaar moet je rekening houden met diverse aspecten. Zo moet er ervaring aanwezig zijn, een groot aanbod, taxaties en bouwkundige keuringen en aankoopbegeleiding. Het is daarom aan te raden om bij makelaar Deurne HG Makelaars in te schakelen. Een fantastisch bedrijf met veel ervaring op het gebied van woningen.

Toen wij op makelaar in Deurne zochten kwam HG Makelaars gelijk naar voren. Dat is natuurlijk niet voor niks. Zij beschikken namelijk over veel woningen, zodat er altijd een woning tussenzit waar jij naar opzoek bent. Daarnaast krijgt iedereen een eerlijke kans om te bieden. Wij hebben ze daarom benaderd om de verkoop van onze woning te regelen. Dit gebeurt in goed overleg. Zo hebben wij een vrijblijvend gesprek ingepland om te kijken of hun kijk bij ons paste.

Vrijblijvend gesprek ingepland

Het gesprek verliep uitstekend. Zo hebben wij de verkoopwaarde doorgenomen en merkte wij dat de click echt aanwezig was. Zij willen jouw wensen vervullen en daarom is het ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Je neemt samen in goed overleg de verkoopstrategie door en probeert hier natuurlijk het maximale uit te halen.

Woning verkocht

Na één week hadden wij de woning al verkocht. Dit gaat tegenwoordig zó snel, echt niet te geloven. Wij zijn daarom ook gelijk opzoek gegaan naar een nieuwe woning en ook hier heeft HG Makelaars ons goed in begeleid. Binnen vier weken hadden namelijk al een nieuwe woning gekocht. Het fijne is dat je gelijk een taxatierapport kan laten opmaken door HG Makelaars. Zij hebben namelijk alle benodigdheden onder één dak.