Onlangs hebben mijn gezin en ik onze hele tuin opgeknapt, het was natuurlijk coronatijd en we hadden verder niet zoveel om handen. We hebben daardoor met de hele familie de handen uit de mouwen gestoken om onze tuin weer een plek te maken waar we graag zitten. En ook een plek om mooi uitzicht op te hebben. Hoe langer je namelijk thuis bent, wat met de pandemie natuurlijk vaak gebeurde, hoe meer het op gaat vallen hoe je je huis en tuin eigenlijk het ingericht. Nu wilde ik eigenlijk altijd al een glazen schuifpui. Ook wilde ik altijd al een mooie tuin om uitzicht op de hebben. Maar het is uiteraard ook heel fijn dat we nu lekker in de tuin kunnen zitten, dus als ons harde werken is echt niet voor niets geweest. Doordat we alles in de tuin zelf hebben gedaan, hebben we wat budget overgehouden voor een cadeau voor onszelf, namelijk een glazen schuifpui. Zo’n glazen schuifpui is echt een kroon op ons werk, want met zo’n glazen schuifpui kunnen we de hele dag genieten van onze mooie nieuwe opgeknapte tuin. Ik ben op het internet gaan zoeken naar bedrijven die dit soort glazen schuifpui maken en installeren. Er was wel wat aanbod te vinden, maar wij wilden wel echte vakmensen. Glas is natuurlijk een delicaat materiaal en wij vinden dat met zulk materiaal alleen echte vakmensen kunnen werken. En het was natuurlijk ook een beloning voor ons harde werk, dus we gingen wel voor het allerbeste. Na een tijdje gezocht te hebben belandde ik op de website van terrasbeglazingopmaat.nl, deze webshop straalt een en al deskundigheid uit. Het is een mooie en overzichtelijke website waar veel informatie staat over de glazen schuifpui die zij maken. Om te kijken wat dit bedrijf voor ons kon doen, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Toen ik het nummer op de website belde werd er vlot opgenomen door een aardige mevrouw. Ik legde haar onze situatie uit en ik vroeg haar of zij hier iets voor ons kunnen betekenen. De mevrouw stelde goede vragen en kon op al mijn vragen antwoord geven, dus ik was hier erg content mee.

Ik heb dit bedrijf onze glazen schuifpui laten installeren in ons huis

Mijn man en ik hebben vervolgens samen besloten om dit bedrijf onze glazen schuifpui te laten maken. Er kwamen vakkundige mensen bij ons langs die hun ervaring hebben gebruikt om voor ons het beste en het mooiste te maken. Wij hebben nu een prachtige glazen schuifpui, waardoor wij elke dag kunnen genieten van een leuk uitzicht op onze nieuwe tuin. We worden hier erg blij van. Van zowel het uitzicht als het uitstekende werk dat deze mensen hebben geleverd.

Wilt u ook meer van uw terras maken? 

Als u ook interesse heeft in zo’n product, dan zou ik eens surfen naar de website van dit bedrijf. Kortom:

  • Wij zijn uitstekend geholpen door mensen die er verstand van hebben.
  • De klantenservice heeft ons zeer vlot en heel vriendelijk geholpen met onze vragen.
  • Dit bedrijf levert erg goede kwaliteit.

Kijk ook nog even op de site voor meer info. 

Lees meer…