Bent u op zoek naar een hordeur op maat? Dan bent u bij Unilux aan het juiste adres!

Voor iedere raam of deur is er een hordeur op maat en met meer dan 1600 dealers is Unilux ook altijd dichtbij. Ook kunt u zelf een hordeur op maat online bestellen. Volledig op maat gemaakte aluminium producten met 5 jaar garantie. Van plissé hordeur tot vaste inklemhor. Van rolhor tot Fractions.

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in eigen fabriek in Nederland. Zij beheersen alle processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit biedt hen de mogelijkheid om altijd de beste kwaliteit maatwerk te leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Zij werken continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt. De beste kwaliteit, de snelste levering: zaken waar zij trots op zijn.

Hoe bestelt u een hordeur op maat?

  • Zoek jouw hordeur op maat uit. U kunt kiezen uit 6 verschillende producten; draaideur, openslaande tuindeur, schuifpui en de plisséfit.
  • Kies nu een hor op basis van jouw voorkeuren. Onder de afbeelding van een bepaalde hor kunt u verschillende informatie en specificaties lezen. Ook kunt u natuurlijk de 3D beelden, foto’s en uitgebreide omschrijving vergelijken zodat u de juiste keuze maakt.
  • U kunt ervoor kiezen om door een van onze 1200+ dealers de hor vakkundig te laten meten en installeren, óf u kan ervoor kiezen het zelf te doen.
  • Meet de hordeur en vul de maten in.
  • Bestel jouw hor.