Hoort u de traptreden regelmatig kraken? Dan is het waarschijnlijk een goed idee om met de volgende verbouwing ook uw trap mee te nemen. We vertellen u graag wat meer over de mogelijkheden die u heeft met een gerenoveerde trap. Zoals u zal ontdekken kunt u vrijwel ieder design doorvoeren. Om meer inspiratie in te winnen kunt u natuurlijk ook eerste een bezoek brengen aan de showroom.

tra

Alle mogelijkheden

Bent u niet meer tevreden over de oude look van uw trap? Ook dat is geen probleem. Met een traprenovatie haal je in de praktijk een geheel nieuwe trap in huis. deze kan geverfd worden, aangepast worden, er kan hekwerk geplaatst worden, u kunt het zo gek niet bedenken.

Ook op het gebied van uitstraling heeft u volop mogelijkheden. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een PVC traprenovatie of eentje met laminaat, RVS wordt soms ook toegepast. Bezoek de website voor voorbeelden van alle varianten.

Laat uw trap renoveren

Bent u overtuig en wilt u ook uw trap laten renoveren? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Het handigste is natuurlijk dat u eerst even contact opneemt en de wensen doorgeeft. Op basis daarvan kan een ontwerp gemaakt worden. Bij uw goedkeuring gaan we aan de slag om de nieuwe trap vorm te geven.

Bezoek de showroom

Wilt u eerst nog wat meer informatie en inspiratie verzamelen? Dan raden we u aan om de volgende stappen te bewandelen. Vraag eerst meer informatie op of bekijk alle voorbeelden op onze website. Neem daarna contact op of vraag gelijk een offerte aan. Zoals u zal merken hoeft een moderne trap helemaal niet veel geld te kosten.