Wist u hoe mooi woonbeton er eigenlijk uitziet? Woonbeton is tegenwoordig helemaal in, steeds meer bedrijven kiezen voor deze vloersoort. Woonbeton heeft een prachtige uitstraling, daarom wordt het vaak aangebracht in showrooms en winkels. Maar ook als u woonbeton in uw woning wilt laten aanleggen behoort dat tot de mogelijkheden.

woonbeton-woning

Woonbeton prijs

U bent hoogstwaarschijnlijk benieuwd naar de prijs van woonbeton. Wij kunnen geen exacte bedragen noemen, want de totaalprijs is afhankelijk van het aantal vierkante meters dat u wilt afnemen. Over het algemeen geldt dat de prijs per vierkante meter lager wordt naarmate u meer afneemt. Dit kan interessant zijn als u veel vierkante meters wilt voorzien van woonbeton. Wist u dat woonbeton niet alleen in uw woonkamer kan worden aangebracht? Ook in uw keuken en slaapkamer(s) is woonbeton een ideale vloersoort.

Ideaal te combineren met vloerverwarming

Heeft u vloerverwarming in uw woning, of bent u van plan om vloerverarming te laten aanleggen? Woonbeton kan ideaal gecombineerd worden met vloerverwarming. De woonbeton vloer kan de warmte goed opnemen waardoor u zelfs met blote voeten over het woonbeton kunt lopen. De vloer voelt dan bijzonder comfortabel aan. Woonbeton in combinatie met vloerverwarming kent nog een voordeel. Het zorgt voor een daling van uw energienota. U kunt er zelfs geld mee besparen dus!

Woonbeton uitzoeken? Bezoek een showroom!

Wilt u weten hoe woonbeton eruit ziet? U kunt natuurlijk wat foto’s bekijken via internet, maar woonbeton in een showroom bekijken is veel leuker. U kunt dan van dichtbij zien hoe woonbeton eruit ziet. Ook kunt u zich laten adviseren door een adviseur die alles weet over woonbeton en gietvloeren. Verder kan er een prijsberekening gemaakt worden, zo weet u precies wat het totale kostenplaatje is. Bent u direct na het bekijken van het woonbeton overtuigd? Dan kunt u uiteraard direct een bestelling plaatsen. Denkt u er liever nog even over na, ook dat is uiteraard mogelijk! Met een bezoek aan de showroom zit u namelijk nergens aan vast.