De tijd van dure stroomrekeningen en angst voor kortsluiting is voorbij. Vandaag de dag kun je door middel van duurzame led kweeklampen, veilig en goedkoop kweken. En daarbovenop is het voor iedereen toegankelijk. Ben je een beginnende of ervaren kweker, dat maakt allemaal niets uit bij led deze verlichting.

Wat maakt deze lampen zo efficiënt?

Voor het kweken geeft deze ledverlichting verschillende kleuren af. Afhankelijk of je in de groei of bloeifase zit kun je de correcte kleur kiezen, om zo je plant te controleren en een goede oogst te bekomen. Nu hoef je ook geen 2 verschillende lampen te kopen, dankzij de combinatie van een groei en bloeilamp ineen. Zo geef je de plant enkel het licht wat deze nodig heeft, en kan de plant het ook optimaal opnemen.

Veiligheid boven alles!

De oudere kweeksystemen werden heel erg warm, hierdoor moest je rekening houden met afstand, verbrande aansluitingen, kabels,… Door het gebruik van led, heb je geen last meer van overmatige warmte. Je planten lopen geen risico om te verbranden, en je stroomrekening daalt effectief.

Lange termijnvisie

Op het eerste zicht lijkt een led kweeklamp relatief duur, maar laat je niet misleiden want deze spaar je in geen tijd terug. Zowel door het langdurig kunnen gebruiken, alsook het miniem stroomverbruik. Bekijk het op langere termijn, en oogst de vruchten van je werk!