schutting plaatsen

Een schutting is tegenwoordig meer dan alleen de scheiding tussen de buren en je tuin, het maakt onderdeel uit van het geheel en vaak in dezelfde stijl als de rest van je tuin. Een schutting plaatsen moet daarom goed gebeuren, in de meeste gevallen zal de schutting voor vele jaren staan. Het op de juiste wijze plaatsen van de profielen is essentieel, deze bepalen tenslotte hoe je schutting komt te staan. Staan de profielen niet waterpas dan staat de hele schutting uit het lood.

schutting plaatsen

Verschillende soorten schuttingen

Bij een schutting plaatsen heb je de keuze tussen verschillende materialen, een houten schutting, betonnen schutting of een combinatie van betonnen profielen met een houten schutting ertussen. Wat voor model je ook laat plaatsen, de specialisten van grasengroenschuttingen.nl zorgen voor een prachtig eindresultaat. Natuurlijk is het ook mogelijk om een prachtige groene schutting te krijgen, de combinatie van gaasdelen en groene planten kunnen daarvoor zorgen in je tuin. Ook deze schutting geeft je de privacy die je nodig hebt om ongestoord in je tuin te kunnen zitten.

Schutting voor de hele buurt

Ben je met een project bezig voor de buurt betreft de tuinen, dan kan een schutting plaatsen ook collectief gedaan worden. Op deze manier heb je als buurt dezelfde schuttingen, en ben je er verzekerd van dat er bij iedere woning kwaliteit wordt geleverd. Maak je gebruik van verschillende bedrijven, krijg je ook te maken met verschillende schuttingen en andere kwaliteiten. De monteurs van grasengroenschuttingen.nl zijn VCA gecertficeerd zodat zij altijd veilig en verantwoord werken.