hottub-bestellen

Heb je laatst een hottub aanbieding voorbij zien komen, maar vind je het zonde om zo’n ding aan te schaffen omdat je het alleen in de winter kan gebruiken? Dat is niet nodig! Een hottub kan gebruikt worden in de winter en herfst, maar ook in de lente en in de zomer. Je kunt jezelf opwarmen wanneer het buiten koud is, maar ook afkoelen wanneer het buiten warm is. Wanneer je in de zomer wilt afkoelen kun je de temperatuur het beste onder de 35°C graden instellen. Als het heel warm is buiten kun je de hottub ook met water rond de 30°C graden vullen.

Hottub voor de koude dagen

In de winter kun je volledig ontspannen als in de warme hottub stapt. Vooral wanneer het buiten koud is, zorgt dat warme water voor een fijn gevoel en kun je volledig tot rust komen. De temperatuur is het beste rond de 38°C graden. In de winter is het ook belangrijk om goed op te letten met de hottub uitstappen. Door het water dat over de rand is gestroomd, kan het rond de hottub glad worden. Het is dus verstandig om iets van een antislipmatje neer te leggen om valpartijen te voorkomen.

Onderhoud van de hottub

Als het vriest in de winter mag er geen water onverwarmd in de hottub blijven staan. Hierdoor kunnen leidingen en de kachel bevriezen. Het water kan een paar uur na gebruik in de hottub blijven zonder te bevriezen, maar het beste is om de hottub na gebruik leeg te laten lopen als de kachel uit is. Op normale dagen moet het water om de paar dagen ververst worden. Als je langer wilt doen met het water, kun je ervoor kiezen om een speciaal filter en chloortabletten in het water te doen.