paklijstenveloppen

Paklijstenveloppen zijn speciale envelopjes die gebruikt worden om documenten en andere kleine items te verzenden. Ze zijn meestal gemaakt van stevig karton en hebben een drukknoop, lijmstrip of andere sluiting. De envelopjes hebben een lijst met gegevens zoals naam, adres, postcode, aankomstdatum, bestemming en trackingnummer. Deze gegevens worden gebruikt om de verzending te volgen en te bevestigen.

De enveloppen die je via Jip Snel kunt bestellen zijn hier ook in diverse soorten te vinden. Op zoek naar een model met een plakrand en doorzichtig in welke afmeting dan ook. In het enorme assortiment zijn deze enveloppen zeker te vinden. 

paklijstenveloppen

Maak gebruik van paklijstenveloppen

Wanneer er dagelijks veel pakketten of documenten verzonden worden, is het handig om hiervoor paklijstenveloppen te gebruiken. Deze hebben een plakrand waarmee ze makkelijk op een doos of een document geplakt kunnen worden. Deze modellen zijn geheel, of gedeeltelijk doorzichtig. Hierdoor kan er eventueel een adres op het document gezet worden waar het pakket geleverd moet worden. Eventueel kan hier ook een barcode op gezet worden, waardoor er makkelijk gescand kan worden, zonder de verpakking te openen. 

Een bestelling, welke hier bij Jip Snel geplaatst wordt, worden al binnen 1 of 2 werkdagen geleverd. Zodra je op de website gaat kijken zie je exact bij elk product hoelang een levering kan duren. Tevens staat er een duidelijke foto met omschrijving bij. Hier zijn de afmetingen te lezen en het aantal wat je moet bestellen. Heb jij een vraag of een bepaald artikel of wil je meer informatie, neem dan contact op met dit bedrijf.